דלקת חניכיים בעקבות כדור חדש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/04/2020 | 13:47 | מאת: שרית

רציתי לשאול האם יכול להיות דלקת חניכיים כתוצאה מהתחלת תרופה חדשה ? כי מרגישה דלקת באיזור מסוים ואף יורד דם או שבדרך כלל אין קשר בין הדברים ? ואם כן מה כדאי בינתיים אולי יש איזה כדור לדלקת בינתיים לקחת עד שאוכל ללכת למרפאה כי זו של קופת חולים בעקבות המצב?

נסי לשטוף עם מי פה corsodyl

17/04/2020 | 20:48 | מאת: שרית

זה אני עושה אבל יכול להיות בעקבות הכדור או אפילו בעיה אחרת שלא קשורה. פשוט יש דימום אבל גם כאב אני אקבע תור לאחר החזרה שלכם יש צפי מתימאתם אמורים לחזור?

המצב שלך מוגדר כעזרה ראשונה ועל כן את יכולה לקבל טיפול גם במצב הנוכחי

18/04/2020 | 11:19 | מאת: שרית

בגלל שמטופלת דרך הקופה אין מצב שיתקשרו ויקראו דווקא לה?

לכל קופה יש מרפאות שעובדות בחרום. אין שום בעיה להגיע למרפאה כזאת

18/04/2020 | 12:17 | מאת: שרית

אבל ידוע לך אם יש מצב שיקראו לרופאה הקבועה שלי ? או שאולי ימליצו מה לעשות בינתיים עד שתחזרו במתכונת אחרת מאשר חירום.

אינני יודע,כל קופה מתנהלת בצורה שונה. תנסי ותראי

18/04/2020 | 17:01 | מאת: שרית

טוב אנסה להתקשר מחר תודה רבה בכל מקרה על ייעוצך פה.

מנהל פורום רפואת שיניים