השלמה זמנית שנשברה. עצה לטיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/04/2020 | 12:55 | מאת: שלמה

הי, בשן 23 היה לי השלמה זמנית עקב תאונה שעברתי והשן הקבועה שנשברה (לא נשברה במלואה, כחצי ממנה). ההשלמה נשברה לי בשבוע שעבר באמצע הלילה ומאז אני עם חצי שן. עקב הקורונה, במכבי אמרו לי שמטפלים רק בעזרה ראשונה ולכן לא יכולים לתת מענה. בימים האחרונים אני מרגיש כאב בשן הזאת, כאשר אני נוגע בה. כאב כמו לחץ על השן. זה יכול להעיד על משהו שמתפתח? מה כדאי לעשות בימים אלה שמאד קשה עד בלתי אפשרי למצוא רופא זמין לטפל בזה. תודה

כנראה שיש דנטין חשוף והוא שאחראי לרגישות. כרגע אין הרבה מה לעשות. נקווה שבתחילת החודש הבא נחזור. לעבודה רגילה

17/04/2020 | 13:25 | מאת: אמיר

תודה רבה. יש סכנה להישאר ככה חשוף? יכול להיגרם נזק לשורש או משהו אחר?

הכל תלוי בעומק השבר. נסה לא לאכול ולשתות מזון חם מידי או קר מידי

17/04/2020 | 13:42 | מאת: אמיר

אנסה תודה. העומק הוא בסביבות חצי שן

מנהל פורום רפואת שיניים