ניתוח הרמת סינוס והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/03/2020 | 13:03 | מאת: נוריתה

שלום, רציתי בבקשה לדעת עשיתי לפני כחודש ניתוח הרמת סינוס פתוחה והשתלת עצם בשני צידי הלסת העליונה הפנים מעט עוד נפוחות התברר ששמו לי את השתלים במעמד הניתוח מיידית האם זה תקין או שהיו אמורים להמתין כ-6 או 7 חודשים ולאחר מכן לשים את השתלים אודה על תשובתכם מראש נורית

ההחלטה אם לשים שתלים במעמד הרמת הסינוס נובעת מכמות העצם בלסת העליונה עוד בטרם הניתוח.אם יש מספיק עצם אז מקצרים זמנים ומבצעים בו זמנית את ההשתחה יחד עם הרמת הסינוס

29/03/2020 | 13:22 | מאת: נוריתה

תודה רבה על תשובתך לגבי הנפיחות האם תקין מבחינת זמן של חודש שעד לא ירדה הנפיחות בפנים לגמרי? אודה גם על מענה והתייחסות לשאלה זו תודה רבה

לגבי הנפילות יש להתיעץ עם הרופא המנתח. ועד אז אפשר לנסות לקחת אדוויל, שלוש פעמים ביום ולראות אםניש שיפור

29/03/2020 | 17:54 | מאת: נוריתה

תודה רבה לך ד"ר נוימן

כל טוב ורפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים