גירודים בחניכיים בלסת תחתונה מקדימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/03/2020 | 12:21 | מאת: שלי

מיזה כמה שנים אני סובלת אחת לתקופה מתחושת גרד בחניכיים בחלק הקדמי בלסת התחתונה. התחושה מציקה כמו בגדילת שיניים שבא לנשוך משהו חזק או לחלופין מרגישה שבא לי לקחת קיסם ולחפור באזור המגרד. התחושה מציקה מאוד ומטרידה בעיקר לאור הידיעה שכבר הלכתי מספר פעמים למומחה חניכיים שאמר שאינו רואה שום דבר חריג למעט אולי צחצוח מעט אגרסיבי. אני סובלת ממחלת חניכיים, מגיעה אחת לשלושה חודשים לשיננית ומטפלת בבית כמו שצריך. למי אני יכולה לפנות ? יכולות להיות המון סיבות לדבר : עונת מעבר מזון כלשהו לחץ נפשי שמשפיע אולי משהו שקשור לקיבוע שיש לי (כבר שנים) מטריד אותי מאוד שאני לא יודעת ממה זה ועוד יותר שמומחה חניכיים לא מצא סיבה לכך.

יתכן וכדאי לך לפנות למרפאת שיניים אוניברסיטאית, שם יש רופאים מתחומים שונים, שאולי יצליחו בכוחות משותפים לאבחן את הסיבה

מנהל פורום רפואת שיניים