שיננית כשיש אסתמה חמורה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/03/2020 | 01:14 | מאת: רותי

שלום, לבת שלי יש אסתמה חמורה שכבר כמה חודשים לא מאוזנת. היו לה תורים לשיננית אך היא נאלצה כל פעם לבטל. האם יש דברים שהיא יכולה לעשות בבית על מנת שלא תהיה אבנית? היא משתמשת במי פה, קייסמים וסילונית. האם הסילונית יכולה לנקות מעט אבנית? והאם אתה חושב שאם נקנה מכשיר של שיננית והיא תעשה כל יום שן אחת זה יהיה טוב? או שעלול להווצר ככה נזק? הבעיה היא שיהיה לה קשה לנשום כשהפה פתוח בטפול של חצי שעה. תודה מראש

ניסיון להוריד לבד אבן שן, ביד לא מקצועית, יגרום לנזק לשיניים ולחניכיים רצוי ללכת לשיננית סבלנית,שלאט לאט, עם הפסקות קצרות, תנקה את השיניים באופן מקצועי

מנהל פורום רפואת שיניים