שאלה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/03/2020 | 04:46 | מאת: שואל

שלום אשמח לעצה עשיתי בשבועיים כ5 סתימות בשיניים וכבר חלף כשבועיים מאז עשיתי אותם עשיתי גם עקירה והבשר עדיין כואב, משום מה כשאני שותה קר וגם חם יש לי בצד אחד של שןכאב שלא חולף במיוחד כשחם נאמר לי לחכות חודש ואולי נצטרך לעשות טיפול שורש בשן שעשיתי בו סתימה השאלה שלי האם העבודה נעשתה נכון בשיניים? כי תמיד שהייתי עושה בעבר סתימה היה חולף לי תופעות לוואי תוך שבוע ופחות? תודה

כשמדובר בסתימה עמוקה מאד, לעיתים קרובות נותרת רגישות גבוהה לקור.אם מופיעה רגישות לחום זה עלול לרמז שהעצב לא מצליח להתאושש ולעיתים נאלצים באמת לבצע טיפול שורש

08/03/2020 | 07:25 | מאת: ש

ולפני טיפול שורש כמה זמן מומלץ לחכות עד שהרגישות לחום בסתימה תחלוף? עוד שאלה אם עברתי עקירה לפני 4 ימים ועדיין קצת כואב הבשר לא מומלץ לעבור שיננית עד שיחלוף הכאב? תודה

הרגישות יכולה להימשך מספר שבועות. את התור לשיננית רצוי לדחות

מנהל פורום רפואת שיניים