החלפת כתרי חרסינה קדמיים בזירקוניה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/02/2020 | 01:42 | מאת: אילה

החליפו לי כתרי חרסינה בשיניים הקדמיות העליונות בכתרי זירקוניה. בתוצאה הסופית הבסיס מציץ בצבע שחור. יכול להיות שלא הוחלף הבסיס? למרות ששילמתי על כתר זירקוני?

אני מתקשה להבין את מהות הצבע השחור. יתכן והכתרים קצרים מידי ורואים את השורשים הכהים שעברו טיפולי שורש

24/02/2020 | 09:15 | מאת: אילה

בשיניים הקדמיות היו לי כתרים ישנים. הטיפול שנעשה עליהם הוא הסרת הכתרים, מבנים חדשים וכתרי זירקוניה. כרגע הכתרים נראים מצויין רק שמעליהם בהמשך להם לכיוון החניכיים יש חומר שחור. האם זה חלק של המבנה? הכתר?

ללא בדיקה לא ניתן לדעת מה מקור הצבע השחור

מנהל פורום רפואת שיניים