עזרה ראשונה בשן 37 כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/01/2020 | 04:17 | מאת: ליטל

לאחר כאבים חזקים טופלתי בעזרה ראשונה לא היה אפשרי לפתוח תעלות ניקוז הדלקת רק תעלה אחת כי היה דימום הרופאה שמה חומר הורג את העצב ככה אמרה אני יומיים אחרי טיפול ויש לי עדיין כאבים לוקחת מוקסיפן .האם כבר היצה אמורה להיות הקלה ?כי י חומר שהורג העצב לא אמר להיות כאב לא?ממש כואב עדיין עוד שבוע יש לי תור לטיפול שורש

לעיתים הפעולה של החומר שממית את העצב איטית מהצפוי. אם יש לך אפשרות לגשת למרפאה שיפתחו את הסתימה הזמנית ויחדשו את התרופה יתכן ותחושי הקלה

מנהל פורום רפואת שיניים