מכשיר סקלר להסרת אבנית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/01/2020 | 14:27 | מאת: מיכל

שלום, יש לי נסיגת חניכים והרבה אבנית לרוב, רציתי בבקשה לברר: אני הולכת פעמיים בשנה לשיננית ולעיתים 3, אבל זה מרגיש לעיתים שהיה עדיף בתדירות גבוהה יותר. אמא שלי רוצה להזמין מכשיר סקלר של שיננית, ותהיתי. במידה ואעשה לעצמי טיפולים עם המכשיר בבית ובנוסף אלך לשיננית כפעמיים בשנה, האם אני עלולה לגרום לעצמי נזק בטיפול בבית? תודה מראש

אין באפשרותך לבצע הסרת אבנית בצורה יסודית. לא כל שכן את עלולה לגרום לנזק לשיניים ולחניכיים. ועל כן רצוי שאת הניקוי תבצע שיננית

מנהל פורום רפואת שיניים