עקירת שן לאחר רגישות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/01/2020 | 19:09 | מאת: רמי

בחודש האחרון אני חש כאבים בשן לאחר חשיפה לחום וקור. לאחר צילום ואבחנה של רופא השיניים נאמר לי שלשן יש חור והיא מיועדת לעקירה . שאלתי, 1.האם ייתכן מצב שאין לשן סיכוי לשימור והיא באמת מיועדת לעקירה שכן לבד מכאבים בחשיפה לקור ןחום אני לא מרגיש כאבים. 2. מה ההשלכות של לא לעקור את השן? האם סטטוס המצב הנוכחי יישאר או שהחור יגדל ובכל מקרה אצטרך לעקור.

בהעדר בדיקה וצילום קשה להבין מה מצבה של השן. בהנחה שהרופא צודק , ויש צורך בעקירה, השהייה עלולה לגרום לסיבוכים ואף לקשיים עתידיים בעקירה. אם יש לך ספקות, רצוי להתיעץ עם רופא נוסף

מנהל פורום רפואת שיניים