עקירת שן לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/01/2020 | 13:36 | מאת: גארי

בחודש האחרון אני נחשף לכאב בשן שעברה טיפול שורש מלפני 20 שנה. לאחר צילום ואבחנה של רופא השיניים הוא טען שיש לי חור גדול בשן והיא מיועדת לעקירה ולא ניתן לבצע טיפול משמר. יש לציין שהכאבים הם רק במגע חום או קור. שאלתי היא: מה ההשלכות העתידיות אם אני לא מבצע שום טיפול ונשאר עם המצב הקיים? האם שן עם טיפול שורש עשן וחור גדול לא ניתנת לשימור?

שן שעברה טיפול שורש לא מגיבה לא לחום ולא לקור. המקורצלכאב הוא כנראה בשן סמוכה

מנהל פורום רפואת שיניים