מעניין באיזה חומר צריך להשתמש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/12/2019 | 13:15 | מאת: דנה

שלום לך אני סובלת ממחלה נדירה בשם porphyria. לזריקת אילחוש בטיפול שיניים הומלץ לי להשתמש ב- marcaine במקום לידוקאין.האם מרקאין אכן מתאים לזריקת אילחוש להזרקה בפה בזמן טיפול שורש? בפעם האחרונה שהוזרק לי לידוקאין לא הרגשתי טוב.חשוב לציין שאני לוקחת דרלין 80 מג' סלואו ריליס.תודה שאלה שנייה-מה ההבדל בין זריקת לידוקאין עם /בלי אדרנלין בזמן טיפול שיניים? תודה

זריקת לידוקאין עם אדרנלין נותנת הרדמה לזמן ארוך יותר, אבל חלק מהאנשים מרגישים לא טוב בגלל האדרנלין. מומלץ להשתמש בזריקת mepivacaine היות ואין בה אדרנלין

22/12/2019 | 14:08 | מאת: דנה

תודה .האם יש זריקה של לידוקאין בלי אדרנלין?

הרבה זמן שלא נתקלתי בלידוקאין ללא אדרנלין

מנהל פורום רפואת שיניים