דחיית עקירת שן ומה אם אין שתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/12/2019 | 21:04 | מאת: שמי

שלום לד״ר. שן 16 עם טיפול שורש וכתר כבר 25 שנה. התגלה חור גדול בשן, והומלץ על עקירה. אני לא ממהר לעקור, כיוון שלא החלטתי מה אח״כ עדיין (שתל/גשר או להשאיר כך). יש לי בבקשה 2 שאלות: 1. מה יכול לקרות אם פשוט אחכה ולא אעקור מיד? 2. מה יקרה אם אעקור ולא אעשה שתל או גשר ופשוט אשאר ללא השן ? תודה

סביר להניח שאם לא תעשה כלום לא יקרה כלום. ניתן לעקור ולא לשקם אבל צריך לעקוב ולראות שלא מתבצעת תזוזה של השיניים הסמוכות

מנהל פורום רפואת שיניים