סתימה לבנה צדדית שנפלה פעמיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/11/2019 | 08:37 | מאת: אפי

היי השן נשברה לי יש בשן הזו סתימה הרופא המטפל שם לי סתימה לבנה קומפוזיט שהחזיקה חודשיים. אח"כ שם לי סתימה נוספת שנפלה תוך שעה. עכשיו הוא רוצה לעשות טיפול שורש כי הסתימות לא מחזיקות. אני מעוניין בסתימה לבנה שתחזיק כמו שצריך במקום לעבור טיפול שורש כואב. יש רעיון איך לעשות סתימה שתחזיק מעמד? קראתי קצת על סתימה לבנה והיה כתוב שזו סתימה יותר יקרה ולוקח יותר זמן לעשות אותה כי צריך ליבש את המקום וכד' השאלה כמה זמן לוקח לעשות לרופא סתימה כזו? הרגשתי שהרופא מתקתק אותי ולכן הסתימה נפלה. מה הדגשים בפרוצדורה? תודה

לפעמים אין מספיק קירות כדי להחזיק את הסתימה. יתכן ורצוי להיבדק על ידי עוד רופא כדי לדעת בודאות אם ניתן לבצע סתימה או שיש לבצע טיפול שורש וכתר

מנהל פורום רפואת שיניים