עקירת שן מס 36 - שבועיים אחרי עדיין לא חזרתי לעצמי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/11/2019 | 15:57 | מאת: עינבל

עקרתי שן ( מס 36) לפני כשבועיים , קיבלתי אנטיביוטיקה למשך 6 ימים , חזרתי לרופא לאחר כ4 ימים מכוון שלא הרגשתי תחושה בשפתיים - והיה לי מאוד קשה לפתוח את הפה ולאכול - לאחר הביקור הרופא הסביר שכנראה התנגש המון דם ( מכוןן שהעקירה הייתה קשה ) וצריך לקחת סטרואידים . לאחר 6 ימים של לקיחת סטראודים חזרתי לרופא להורדת התפרים - עד היום יש הרגשה בצד ימין של השפה שזה מורדם - החיוך לא חזר לעצמו , תחושה של משהו כמו שריר שנתפס ( התיאור הכי נכון להרגשה שלי זה שתחושת ההרדמה יורדת - זה מה שאני מרגישה כבר שבועיים ) הרופא רוצה שאני אקח עוד 6 ימים של סטרואידים - טוען שהכל נראה תקין לאחר צילום . מה עלי לעשות ?

שן 36 נמצאת מצד שמאל של הפה, על כן לא ברור מדןע יש הפרעה בתחושה מצד ימין. הפרעה בתחושה נגרמת מפגיעה בעצב או בזמן זריקת ההרדמה או בזמן העקירה. ממליץ להתיעץ עם מומחה לכירורגית פה ולסת

22/11/2019 | 16:45 | מאת: עינבל

סליחה - התכוונתי לצד ימין

22/11/2019 | 16:59 | מאת: עינבל

סליחה - התכוונתי לצד שמאל

מנהל פורום רפואת שיניים