גשר כתרים כל דבק זמני

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/11/2019 | 12:39 | מאת: מרינה

שלום עשיתי גשר כתרים בין שן 47 ל-45 (פונטיק באמצע). 1. עברו כבר שלושה חודשים מאז הטיפול שורש שבוצע בשן 47 ועדיין לפעמים יש לי רגישות וכאב קל בלסת התחתונה. בצילום לא רואים שום בעיה (מצ"ב קובץ) האם זה נורמלי אחרי פרק זמו כזה? 2. הגשר בינתיים מודבק על דבק זמני, ומרגיש לי לא הכי יציב, מעין חוסר נוחות. האם תחושה זו תיפתר לאחר שיודבק בדבק קבוע, או שאין הבדל בתחושה בין דבק זמני לקבוע?

לאחר טיפול שורש לעיתים השן נשארת רגישה משך זמן מסויים. אין באפשרותי לראות צילומים מצורפים ועל כן אינני יכול לאמר אם טיפול השורש תקין או שלא. התחושה הלא נעימה עם הגשר יכולה לנבוע או מזה שהדבק הזמני התערער או שהגשר לא מתאים

מנהל פורום רפואת שיניים