רגישות לחומרי הרדמה אנדרלין

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/10/2019 | 08:43 | מאת: אבי

היי שלום אני סובל כמה שנים מי חרדות נפשיות ונפיחות בבטן - קנדידה לפני חודשיים עשיתי הרופא דינים הזרים לי חומר הרדמה בשם לידקואין וזה עשה לי נזק בלתי הפיך לגוף זה הגביר לי את החרדות והגביר את התחושה נפיחות בבטן לפני זה לא היה ככה... אני רגיש לאנדרלין בלוטה האדרנל שלי חלשה מאד בליטה יתרה הכליה בכול מקרה רציתי לשאול אותך איך מתקנים את המצב? כי לפני זה הרגשתי טוב יותר פחות נפיחות בבטן עיכול עבד יותר טוב

יש לפנות למומחה לרפואת הפה לבירור. בכלנקופת חולים יש מומחה לרפואת הפה

23/10/2019 | 14:55 | מאת: אבי

רגע איך זה בדיוק קשור לרפואה הפה? הבעיה שלי זה בעיה עיגול לא פטרייה קנדידה אני רק אומר שחומר הזה אנדרלין רק הגביר לי את הנפיחות בבטן זה הוציאו אותי עוד יותר מאיזון

מנהל פורום רפואת שיניים