זיהוי כתר בשן וסוג כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/10/2019 | 11:43 | מאת: חיים

שלום רב רופא השיניים שלי המליץ על כתר זירקוניה בשן קדמית אך קראתי כי כתר מסוג emax עדיף יותר לשיניים הקדמיות מה עדיף? ושאלה נוספת האם ניתן לזהות מהצד כי מדובר בכתר אם מסתכלים בצורה ממוקדת (כאשר מדובר בכתר איכותי כמובן) בברכה

עם רופא טוב ומעבדה טובה ניתן גם עם זרקוניה וגם עם אימאקס לקבל ץוצאות טובות

12/10/2019 | 19:22 | מאת: חיים

תודה על תגובתך אך לא קיבלתי מענה לשאלתי השניה האם במבט מקרוב ניתן לראות כי מדובר בכתר אם הוא איכותי כמובן.. בברכה

כמו שכבר כתבתי, אם עשוי במקצועיות בדכ קדה או בלתי אפשרי להבחין

מנהל פורום רפואת שיניים