כאבים לאחר סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/09/2019 | 02:42 | מאת: דריה

שלום עשיתי סתימה בשן אחורית בתחילת החודש. בהתחלה הכל היה בסדר, אבל לאחר כשבוע, התחילו לי כאבים בשתית משקאות קרים/חמים, רגישות, וכאבים לסירוגין בשן. חזרתי לרופאת השיניים שעשתה צילום והראתה לי שהכל תקין ואמרה שזה נורמלי ויכול לקחת מספר שבועות עד שיעבור הכאב. לצערי מאז, עבר יותר משבוע, הכאבים רק הולכים ומתגברים. בנוסף לכאבים בשתיה, יש לי כאבים שבאים והולכים ומקרינים על כל החלק שבו נעשתה הסתימה - זה מקרין כאב על שיניים עליונות ותחתונות בחלק ימין של הפה. הכאב עובר כשאני לוקחת אופטלגין, אבל הרגישות למשקאות עדיין קיימת. בנתיים אני מתקשה לקבוע תור לרופאה שתבדוק שוב, לכן רציתי לשאול. אם כאבים אלה נורמלים לאחר סתימה?

לאחר סתימה עמוקה יתכנו כאבים ורגישות בעיקר לקור. נסי לקחת כדורי advil לאחר האוכל.אם תוך שבוע הרגישות לא תפחת גשי שוב לביקורת

24/09/2019 | 14:00 | מאת: אורי

כן כאבים זה נורמלי לגמרי, אני הייתי ככה כמה שבועות ומה שעזר לי הכי מהר זה הנורופן ג'ל שהוא גם אנטי דלקתי

מנהל פורום רפואת שיניים