כאבים בשן בינה שבוע וחצי אחרי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/09/2019 | 00:47 | מאת: קורל

שלום, עברתי עקירה ביום רביעי 11.9, ומאז אני סובלת מכאבים עמומים באזור העקירה, מקרינים לאוזן, באים והולכים לסירוגין. יש לי טיול לחו"ל שבוע הבא ואני חוששת שהכאבים לא יעברו. בינתיים נוצר מן חור כזה מתחת לתפרים הנמסים ונראה לי נכנסו שם חתיכות אוכל שאני לא מצליחה להוציא למרות שאני שומרת מאוד ומקפידה על צחצוח מסודר, ושטיפות עם מי מלח. האם יש סכנה בנסיעה לחול ללא טיפול בנושא?

בהעדר נתונים ובדיקה קשה לדעת מה היה המצב לפני העקירה ומה המצב עכשיו ועל כן רצוי לבצע ביקורת

מנהל פורום רפואת שיניים