דלקת לאחר חודש בשן שעברה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/09/2019 | 20:04 | מאת: ליטל

שלום חייבת לשאול לגבי שן מסויימת, שן מס 25, היה התלבטות לגבי שן זו אם מדובר בטיפול שורש או סתימה עמוקה. החליטו לאחר מכן לבצע סתימה עמוקה ובאותו יום כבר עברתי כאבים ממש חזקים , גילו שיש דלקת ,לקחתי אנטיביוטיקה , ולאחר כמה ימים עברתי טיפול שורש. מאז עבר חודש וכבר שמו לי כתר זמני. פתאום היום התחילו לי כאבים בלעיסות בשן הזו. שהלכתי לעזרה ראשונה נקשו על השן והרגשתי כאב, טענו שזו דלקת בשן ושוב נתנו לי לקחת אנטיביוטיקה. מה הסיבות לדלקת חוזרת בשן? מה האפשרויות האופציונליות להמשך טיפול לאחר ה5 ימים האלו עם האנטיביוטיקה?

יכולה להיות שתי אפשרויות לכאב בלעיסה: או שהכתר הזמני גבוה מידי, או שיש כשל בטיפול השורש

מנהל פורום רפואת שיניים