טיפול בניית עצם במועד עקירת שן47, עם פיסטולה, כהכנה לשתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/08/2019 | 11:26 | מאת: ויקי

בהמשך לשאלתי הקודמת, לגבי אבחנת סדק בשן. הוחלט בעקבות צילום חוזר, המראה איבוד עצם יחסית לצילום קודם לפני חודש וחצי בשן 47, לעקור את השן. האם במועד העקירה, נכון להוסיף מיד חומרי בניית עצם, כהכנה לשתל בהמשך, או שצריך רק לעקור ולהמתין עד ניקוי הזיהום של האבסס שנוצר בשן, בעקבות הסדק, ורק לאחר מכן לטפל בשיקום הרכס והפגיעה בדילול העצם ע"י חומרי בניית עצם?

ההחלטה תהיה בידי הרופא שעוקר, בהתאם להתרשמות שלו ממקום העקירה

מנהל פורום רפואת שיניים