כאבי שיניים בשן טוחנת אחרי טיפול שורש וכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/08/2019 | 13:55 | מאת: דורון דובלון

היו לי כאבים חוזרים בשן טוחנת שעברה טיפול שורש וכתר, לקחתי אנטיביוטיקה והכאב עבר וחזר שוב כעבור שנה לקחתי שוב אנטיביוטיקה כשבוע והכאב עבר ,מה ניתן לעשות כדי שהכאב לא יחזור שוב חידוש טיפול שורש או שתל ?

14/08/2019 | 13:59 | מאת: דורון

היו לי כאבים חוזרים בשן טוחנת שעברה טיפול שורש וכתר, לקחתי אנטיביוטיקה והכאב עבר וחזר שוב כעבור שנה לקחתי שוב אנטיביוטיקה כשבוע והכאב עבר ,מה ניתן לעשות כדי שהכאב לא יחזור שוב חידוש טיפול שורש או שתל ? מצורפת תמונה

לפני שרצים לעקור את השן ולבצע שתל, צריך להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש לגבי הסיכוי לחדש את טיפול השורש

מנהל פורום רפואת שיניים