סתימה עמוקה הפכה לדלקת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/08/2019 | 15:38 | מאת: ליטל

היי, לפני חודש עשיתי סתימה עמוקה בשן תחתונה, אחרי שבוע שבועיים הרגשתי כל פעם שאני לועסת על השן כאב חד אחרי שבוע של כאבים בלעיסות בלבד, התחיל לי כאבים של דלקת ולאחר אבחון אצל רופא באמת מדובר בדלקת ויש צורך בטיפול שורש. הביאו לי אנטביוטיקה מוקסיויט פורטה 500 ל7 ימים, התור שלי לטיפול שורש עוד שבועיים, האנטיביוטיקה תוכל להפחית את רמת הכאב בימים הקרובים או ללא הטיפול שורש אין השתפרות? תודה☺️

אנטיביוטיקה בדרך כלל לא פותרת את הבעיה. יש לפתוח את השן ולשים תרופה

10/08/2019 | 13:19 | מאת: ליטל

אבל האם באמת אם יש דלקת לאחר סתימה עמוקה ניתן להבין שיש צורך בטיפול שורש או יש מקרים נוספים?

אין דרך אחרת אלא רק טיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים