כאבים לאחר הרכבת כתר קבוע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/08/2019 | 03:56 | מאת: דנה

שלום רב, לפני כחודשיים עשו לי טיפול שורש בטוחנת למעלה והייתי עם כתר זמני ולא היו כאבים בכלל לאורך כל הטיפול. לפני כ3 שבועות שמו לי כתר קבוע ולא היו כאבים מלבד אי נוחות ושמתי לב שהלסתות לא נסגרות עד הסוף כי הכתר מפריע. לפני כמה ימים החלו כאבים בשן כמו לחץ..לא מסוגלת לאכול עליה או לסגור את הפה, ברגע שיש מגע עם השן זנ כואב ולוחץ..מה זה יכול להיות?

ראשית הכתר לקוי אם הוא מפריע בסגירה. זה דורש איזון מיידי. כתוצאה מחוסר האיזון אף עלול להתרחש שבר בשן או בשורש. כמו כן יש לבדוק שטיפול הדורש תקין

מנהל פורום רפואת שיניים