צמיחת שיניים קבועות לילד בן 8

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/08/2019 | 19:54 | מאת: ליאורה

שלום רב, הבן שלי היום כמעט בן 8, עד כה נפלו לו 8 שיניים וצמחו רק 3 שתיים למטה ואחרי זה צמחה לו אחת עליונה האחרונה צמחה לפני כשלושה חודשים (העליונה) וזאת שלידה עוד לא צמחה הלכנו לרופא שיניים לפני כחודש והוא אמר שעוד מעט הם יצמחו לו ולא השתנה דבר אשמח לתשובה בנושא.

קצב צמיחת השיניים יכול להיות מעוכב מכל מיני סיבות. רצוי לבצע צילום פנורמי כדי לוודא שלילד יש את כל השיניים הקבועות ולהתיעץ עם מומחה לרפואת שיניים לילדים

מנהל פורום רפואת שיניים