הרכבת מבנה וכתר על שתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/07/2019 | 15:42 | מאת: מירה

שלום. אני עשיתי שתל בשן 21 ועברתי את שלב החשיפה.שמו לי כיפת ריפוי ואני מרכיבה פליפר.יש לציין שכל השיניים השכנות בריאות. התחלתי את המדידות לכתר. כשהרופא מרכיב מבנה במקום כיפת ריפוי, אני מרגישה לחץ חזק על החניכיים באיזור וכאבים. גם בזמן הרכבת המבנה יש לחץ וכאבים. הרופא אומר שכיפת ריפוי יותר קטנה ביחס למבנה ולכן יש לחץ.הוא אומר שזה יעבור. האם זה נכון ומה אפשר לעשות? תודה על תשובתך

לעיתים המבנה על השתל הוא בעל קוטר מעט יותר גדול מכיפת הריפוי, ועל כן מרגישים לחץ או כאב קל בזמן ההרכבה, אבל האי נוחות הזאת חולפת תוך כחצי שעה

מנהל פורום רפואת שיניים