הדבקה של כתר שנפל.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/07/2019 | 17:24 | מאת: ירון

שלום דוקטור אני מטופל של מכבידנט. נפל לי כתר שעשיתי בעבר אצל רופא שיניים פרטי. במכבידנט טוענים שהשן אבודה. האם כתר שנפל עם המבנה הוא בהכרח אינדיקציה לשן אבודה? במכבידנט הדביקו לי את הכתר באופן זמני והוא שוב נפל. שאלתי היא אם לא מדביקים הדבקה קבועה מה הפלא שהכתר נופל? האם כדאי להתעקש על הדבקה קבועה של הכתר? תודה

בהרבה מקרים, אבל לא בכולם, השן הרוסה ואבודה שאלמלא כן הכתר והמבנה לא היו נופלים. למה שלא תיגש לרופא שעשה את הכתר ותתיעץ איתו

מנהל פורום רפואת שיניים