בלאק ליין בהריון וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/07/2019 | 16:54 | מאת: שני לוי

דוקטור שלום רב, אני בת 32 ולפני כשנה היו לי מספר חודשים בהם סבלתי מאוד מבלאק ליין שלא ברור כיצד נדבקתי בו. מאז עברתי כמה מחזורי טיפולי הפריה ששינו לי את הסדר ההורמונאלי של הגוף וכתוצאה מכך החיידק מת אך בני בן ה10 נדבק. מאז נכנסתי להריון ואני בשבוע 28 ופתאום רואה שוב סימני בלאק ליין על השיניים שלי למרות שהשתדלתי לא להידבק. האם בףהשינוי ההורמונרלי של לאחר הלידה יהיה מספיק כדי להרוג את החיידק שוב או שיש משהו אחר אותו אוכל לאמץ בהריון או אחרי הלידה כדי למגר אותו??

שינוי הורמונלי יכול לגרום לשינןיים בפה וכתוצאה מכך להעלמות הבלק ליין. הדבקה של הילד מתבצעת על ידי נדיקה על הפה או שימוש בכלי אוכל שלא נשטפו כהלכה נסי למצוץ כדורי פרוביוטיקה מסוג Prodentis של חברת bio gaia וראי אם חל שיפור במצב

מנהל פורום רפואת שיניים