עקירה שן (36) עם דלקת נרחבת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/07/2019 | 10:28 | מאת: יובל

אתמול ה-8/7/19 עברתי לצערי עקירת שן (36) עם ציסטה ע"י מומחה פה ולסת. תוך חמש דקות הסתיים התהליך. ללא שום פעולה כגון שימור רכס וכדו' לטובת שתל בעתיד. המומחה סירב לענות לענות האם ניתן יהיה לשים שתל במקום השן שנעקרה. הוא רק אמר לחזור אליו בעוד חמישה חודשים ואז הוא יבדוק מה ניתן לעשות. שאלתי היא: האם ניתן לדעת כבר היום ע"י צילום האם ניתן יהיה לעשות שתל ? והאם עליי לנקוט בצעדים כלשהם לטובת שתל בעתיד ?

לאחר העקירה יש להמתין כ 5 חודשים ורק אז מבצעים צילום כדי להעריך אם ניתן לבצע שתל. עד אז אין צורך לעשות כלום.

מנהל פורום רפואת שיניים