חוות דעת שונה משני רופאי שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/07/2019 | 19:35 | מאת: אפיק

שלום, הייתי בביקור שגרתי אצל רופא שיניים לאחר שבמשך מעל לעשור לא ביקרתי אצל רופא שיניים. הרופא גילה אצלי שני חורים בשיניים שמצריכים סתימה רגילה. הלכתי לרופא שיניים נוסף כדי לקבל חוות דעת נוספת, וזה מצידו גילה אצלי, לטענתו, 6 חורים בשיניים: 46, 47, 36, 37, 17. אין לי כאבים והגעתי למרפאה רק לצורך בדיקה שגרתית להערכת מצב הפה שלי. יש לומר שאני מצחצח את השיניים פעמיים ביום ולא מרבה באכילת סוכרים, אך רק לאחרונה התחלתי להשתמש בחוט דנטלי. (אני בן 28) למי עליי להאמין? אשמח לשלוח צילום סטטוס במידת האפשר

מאחר ויש הבדל גדול בין שתי הבדיקות, הייתי ניגש לרופא נוסף כדי לראות האם התוצאה החדשה תהיה דומה לאחת מהבדיקות הקודמות

06/07/2019 | 15:55 | מאת: אפיק

אולי תוכל להסתכל על הצילום של השיניים האלו ולחוות את דעתך? כאמור רופא אחד טוען שיש חור "רק" בשתיים מתוכן, ורופא אחר טוען שיש חור בכולן. בית הלל ובית שמאי על השיניים שלי. קישור לצילום של השיניים הרלוונטיות: https://drive.google.com/file/d/1zSgQ6PxMNe6-sjicQLP1mtZTWcWX5bNl/view

מנהל פורום רפואת שיניים