עקירה ושתלים בו זמנית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/06/2019 | 16:41 | מאת: אביב

שלום דר נוימן שתי שאלות לי. אני לפני שיקום של הפה ורוצה לבחור רופא / גישה מתאימה לי. 1. מה דעתך לגביי ביצוע שתלים ביום העקירה של השיניים. אמרו לי שזה מוריד סיכויי קליטה של שתל. 2. לגביי צילום סיטי לטובת השתלים. האם נכון לעשות סיטי לפני העקירה של השיניים או אחרי העקירה? אמרו לי שאחרי העקירה יש אינדיקציה טובה יותר לגביי מצב העצם. תודה. אביב

1 במקרים רבים אנחנו דווקא ממליצים על עקירה והשתלה מיידית. 2 בהליך כזה מבצעים אתהCT לפני העקירה. אם ההשתלה תתבצע אחרי מספר חודשים מהעקירה אז הCT יבוצע בסמוך להשתלה העתידית.

מנהל פורום רפואת שיניים