כתימם זעירים בשיניים והמלצה למשחה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/06/2019 | 14:49 | מאת: נעמה 32

צהריים טובים. רציתי להתייעץ איתך בבקשה לגבי 2 שיניים קדמיות עליונות אמצעיות.(מבדיקה שעשיתי מספרי השיניים הן 11+21). יש לי בסוף השן למטה כמו שקיפות כזאת מינימלית-ממש בתחתית שלה. ושן לידה יש כמו ריבוע באמצע השן שהוא בצבע אחר.(לא הצלחתי להבין את צבעו אבל יכול להיות שהוא יותר לבן מצבע השיניים שלי, כמו כתם), רואים את זה רק אם מתסכלים ממש טוב זה לא ניכר לעין כל כך. האם זה קשור לרגישות של קור? ממה זה נגרם? כי לפעמים יש לי רגישיות אם המשקאות ממש קרים וזה גורם לי לעקם פרצוף. האם יש לך המלצה למשחה מסויימת לגבי זה וגם על הדרך לגבי הרגישויות לקור אצלי? תודה.

אם הכתמים בקושי ניראים אז רצוי לא לעשות כלום. כנגד רגישות לקור ניתן לצחצח בסנסודיין rapid relief, או בקולגייט לשיניים רגישות

מנהל פורום רפואת שיניים