שריפה בכתרים בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/06/2019 | 17:35 | מאת: מיכל

כשבוע שיש לי שריפה חזקה בגרון בבטן ובחזה אמורה לעשות גסטרוסקופיה ביום ראשון. מאתמול התחילה לי גם שריפה חזקה בפה במיוחד בלסת עליונה שכולה כתרים. ממה זה נובע? האם נגרם נזק לשיניים מתחת לכתרים? מה אפשר לעשות בנתיים בבית? אין לי אפשרות לראות רופא שיניים בקרוב. השריפה עברה גם לשפה העליונה.

כנראה שאת סובלת מרפלוקס שפרושו עלית חומצת קיבה מהשקיבה אל הןשט והפה יש לשכב על כרית גבוה ולשטוף את הפה במים בכל פעם שמרגישים שריפה

26/06/2019 | 19:00 | מאת: מיכל

תודה רבה האם אפשר לשטוף עם מי פה ללא אלכוהול?,

בודאי ואפילו רצוי

מנהל פורום רפואת שיניים