אבקש לקבל חוות דעת נוספת לפי תמונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/06/2019 | 21:29 | מאת: בן

מזה כמה ימים שיש לי כאבים בשן. הייתי אצל רופא השיניים ותוך דקה בלי להסתכל יותר מדי אמר שצריך לעקור את שן הבינה. הוא הביא לי כדורים נגד כאבים ואמר לעשות צילום לפני עקירה. הביא לי מרשם למי פה-קורסודיל, ואמר לשטוף פעמיים ביום. ואם תוך שבוע לא יעבור.. נצטרך לעשות עקירה. נראה לי קצת תמוהה.

אצל רוב בני האדם אין מקום לשיני הבינה בלסת.כאשר הן מתחילות לעשות בעיות מעדיפים לעקור אותן. וזה כנראה גם המצב פה. אין באפשרותי לראות את הצילום.הטיפול בקורסודיל נכון, הפניה לפנורמי נכונה.כנראה שבסוף לא תהיה ברירה אלא לעקור

20/06/2019 | 10:56 | מאת: בן

תודה רבה על התשובה. חבל שאתה לא יכול לראות את הצילום. מניסיון שלך האם השימוש במי פה קרוסידול יכולים להעביר את הדלקת והכאב?

אם זאת דלקת חניכים שמקורה בתהליך הבקיעה של השן אז קורסודיל יכול לעזור

מנהל פורום רפואת שיניים