כאבים בשיניים מתחת לכתרים לסת עליונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/05/2019 | 19:45 | מאת: מיכל

שלום. יש לי כתרים בלסת עליונה באמצע כבר עשור. השבוע התחלתי:1. לאכול כארבע קוביות שוקולד מריר 70 אחוז. 2.שותה כפית חומץ תפוחים מהול בכוס מים עם קש וכן מתבלת מאכלים בחומץ תפוחים.3. מצחצחת שיניים עם משחה הימלאיה עם פלואוריד טבעי. החלו לי כאבים באתרים העליונים באמצע מן צריבה. האם יש קשר עם אחד הדברים ששיניתי מהרגיילי הקודמים? האם המשחה עם פלואוריד טבעי מספיקה? מה לעשות? תודה רבה על התשובה

החומץ הוא למעשה חומצה שמסוגלת לגרום לנזק לשן ויתכן שזה מקור הכאב

13/05/2019 | 20:05 | מאת: מיכל

תודה על המהירות. מה לעשות בנתיים? האם לדעתך נגרם נזק בלתי הפיך! או זה יעבור. כמובן שאפסיק עם זה. אני חוששת כי יש לי 7כתרים וזאת פעם שניה שהחלפתי אותם ב

לכי לרופא שלך שיבדוק ויצלם

14/05/2019 | 09:56 | מאת: מיכל

איזה נזק יכול להיגרם? עדיין שורף לי נורא. הרופא בחול מה אפשר לעשות בנתיים? תודה

או להמתין לרופא או להתיעץ עם רופא אחר

14/05/2019 | 10:59 | מאת: מיכל

סליחה . הבנתי את זה אבל שאלתי האם יש משחת שיניים להשתמש בה בנתיים? האם משחת שיניים הימלאיה עם פלואוריד טבעי יכולה לעזור? האם היא מספיקה כרגע? להמשיך לצחצח בה? תודה רבה.

מנהל פורום רפואת שיניים