נגישות
נגישות

עקירה ואנטיביוטיקה לפני ואחרי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/05/2019 | 07:20 | מאת: יוסי

עקב דלקת חזקה מתחת לשן עם טיפול שורש ישן המליץ הרופא ל שבוע אנטיביוטיקה וקבע מועד לתור לעקירה שבועיים וחצי אחרי סיום הטיפול. האם זה תקין? מה נעשה אם אפקט האנטיביוטיקה יחלוף? עדיין אפשר יהיה אלחוש ועקירה? האם אפשר יהיה לקחת שוב אנטיביוטיקה? האם לא צריך לקחת מיד בסוף הטיפול למקרה וחיידקים יכנסו לאחר העקירה?

לקריאה נוספת והעמקה

רצוי להמשיך עם האנטיביוטיקה עד לעקירת השן

מנהל פורום רפואת שיניים