ריפוי מכתשית יבשה ארוך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/05/2019 | 07:56 | מאת: טלי

הי אני כחודשיים לאחר עקירה עם סיבוך של מכתשית יבשה וריפוי מאוד איטי עכשיו בשבועיים האחרונים ניראה שזה נירגע אך לעיתים הכאב חוזד טופלתי באלוואוגיל וכן ראיתי שהחניכיים כימעט ניסגרו על החומר הזה? האם זה ניספג ? האם באמת אין צורך להוציא כמות כזו של חומר? האם אולי הכאב ניגרם כי לא הוציאו לי את החומר וזה גןרם ללחץ באיזור וכעת כבר האיזור כימעט סגור... בנוסף לפני כחודשיים במהלך העקירה הרגשתי כאב חד בלשון בעת הזריקה ועד היום הלשון במצב של עיקצוצים רדומה חלקית לא הרגשתי את זה עד עכשיו רק כאשר הכאב של המכתשית נירגע.. אשמח למענה על שתי השאלות אני נורא במתח אחרי כל מה שעברתי

בעת תהליך הריפוי של המכתשית הבשר שימלא את המכתשית צומח מלמטה כלפי מעלה תוך כדי זה שהוא ד וחף החוצה כל מה שנמצא במכתשית על כן אין מקום לדאגה העיקצוצים בלשון מקורם בפיעה בעצב הלשון עם המחט בזמן ההרדמה זה היה צריך להיות מטופל במיידית. כרגע זה כנראה מאוחר וצריך לעקוב ולראות אם זה יחלוף

מנהל פורום רפואת שיניים