עקירת שיניים וישור-93903

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/05/2019 | 21:37 | מאת: David

שלום אני דויד בן 18,ברצוני לעשות גשר בשיניים והאורטודנט הודיע לי שאני צריך לעקור את כל 4 הניבים -שתי הניבים למעלה והשתיים למטה.האם זה הגיוני לעקור את כל ארבעת הניבים?והאם יהיה שינוי במבנה הפנים והצורה שלו אם במידה אעשה עקירות אלה? ובנוסף שתי השיניים שאמורות להיות ליד שתי השיניים הקדמיות בלסת העליונה נקלעו מאחור בין שיני הניב לבין השינים הקדמיות אך עם רווח של כחצי מילמטר בצד אחד ובצד השני כרווח יותר קטן מה לדעתך הצורה הטובה ביותר ליישור??אם הבנת.

כנראה שמדובר בעקירת קדם טוחנות ולא ניבים. זאת צורת טיפול ידועה ומקובלת. לאחר העקירות ניתן יהיה להביא את החותחות הצדדיות למקומן ולצופף את יתר השיניים ולסגור מרווחים

מנהל פורום רפואת שיניים