טיפול שורש וסתימה ישנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/05/2019 | 20:01 | מאת: יעקב

שלום רב אני נמצא בתהליך של טיפול שורש והרכבת כתר בשן לפני האחרונה. בהתחלה הורדה הסתימת העופרת הדיי גדולה של שנים רבות שהייתה שחורה. כמובן שבתהליך הזה בלעתי חלק ממנה עם המים. כמו כן הרגשתי טעם מר בפה למשך יומיים. ידוע שבליעת עופרת מסוכנת. האם צריך ליתר ביטחון לעבור בדיקת דם לבדיקת רמת העופרת בדם. מודאג קצת בתודה מראש

הסתימה אינה מכילה עופרת ובכל מקרה אין שום מקום לדאגה

06/05/2019 | 08:25 | מאת: יעקב

תודה על התשובה המהירה. בכל זאת למען הסר ספק, הסתימה הישנה שהוסרה היתה בת עשרות שנים. האם אז לא היו סתימות מעופרת? כמו כן הכמות שבלעתי תוך כדי הטיפול הייתה גדולה יחסית. בתודה מראש

מעולם לא השתמשו בעופרת לסתימות כל כמות שתבלע אין בה כל סיכון היא מזמן נפרשה מהגוף עם הצואה שלך

06/05/2019 | 10:34 | מאת: יעקב

תודה רבה מקרב לב.

מנהל פורום רפואת שיניים