כאבים חזקים בשן עם כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/04/2019 | 18:29 | מאת: נטלי

לפני כשנה וחצי עשיתי כתר בניב שמאלי. לפני כשבוע וחצי בזמן אכילה הרגשתי כאב חד בשן הזאת. לאחר שבוע של כאבים שהגיעו מהחניכיים עד האף והתנדנדות הולכת וגוברת בשן פניתי לרופא המטפל ונאמר לי שעדיף לא לגעת בשלב זה בשן כיוון שלא ברור אם נשבר רק בורג או השורש וגם לא ניתן לראות את זה בצילום וכדי להמתין עד שהשן תצא לבד. הוא גם שלל דלקת. בינתיים אני סובלת מכאבים מאוד חזקים בעיקר בזמן אכילה ולא יודעת מה לעשות. אשמח להמלצה. בנוסף, אשמח להבין האם לרופא המטפל יש אחריות בעניין. תודה מראש

לפעמים, כתוצאה מאכילת מזון קשה, או כחוסר מזל, נגרם לשן סדק או שבר. אם את לא יכולה לנגוס בשו אז אין למה לחכות, וביחוד שאנחנו לפני החג ובחול המועד מעט מרפאות עובדות בהעדר אבחנה אולי כדאי לפנות לרופא נוסף לקבלת חוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים