כתר אחד לשתי שיניים סמוכות טוחנות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/04/2019 | 18:21 | מאת: רוני

שלום, אשמח לדעת האם מקובל לעשות כתר אחד קבוע לשתי שיניים סמוכות?(טוחנות) אשמח לדעת אם כן או לא ומה היתרונות/ חסרונות לכך. כרגע יש לי דלקת חניכיים חריפה בדיוק מעל הכתר ורציתי להבין האם זה בגלל שמדובר בכתר אחד שכמעט אין חציצה בין השיניים או שיכולה להיות סיבה אחרת סהכ היגיינת הפה שלי בדרכ במצב מצויין. תודה מראש

בד"כ נהוג לעשות כתרים בודדים כדי לאפשר ניקוי טוב יותר לגבי הסיבה למצב העכשווי לא ניתן לאבחן ללא בדיקה וצילום

מנהל פורום רפואת שיניים