הסרת סתימת אמלגם מהשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/03/2019 | 11:40 | מאת: אמיר

לאחרונה התגלו אצלי בפה סימנים לבנים ונשלחתי לבדיקה אצל רופאי פה ולסת בבית חולים.הוצע לי להוציא את סתימת האמלגם הקרובה לאחד הסימנים הגדולים כיוון שהחשד שהסימן נובע מהאמלגם.חבר שלי סיפר שהוצאת סתימת אמלגם כרוכה בסיכונים ולא כל רופא מודע לכך.היכן אוכל בבקשה למצוא רופא בצפון הארץ שיוציא את הסתימה בצורה בטיחותית?

למיטב ידיעתי, ועל פי מה שמקובל בבתי הספר לרפואת שיניים בישראל, אין כל סכנה בהוצאת סתימת אמלגם.

מנהל פורום רפואת שיניים