כאב מקרין ממכתשית / כאב עיצבי/אחר?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/03/2019 | 09:47 | מאת: עומר

שלום, האם מכתשית יבשה מלמטה יכולה להקרין לאזור למעלה שאין בו כבר שיניים? הרופא עשה צילום והוא לא יודע למה כואב לי פתאום מלמעלה. עבר שבוע וחצי ויש לי עדיין כאבים מלמעלה ומלמטה. אני שם ג'ל מאלחש בשם הוריקאן אבל זה לא ממש עוזר. האם זה כאב עיצבי מהמכתשית או כאב עיצבי אחר או משהו אחר? ממה יכול לנבוע הכאב אם לא רואים בצילום? (זה לא שן ליד)

מאחר והרופא שלך לא הצליח לאבחן את הסיבה לכאב, מומלץ לגשת לרופא נוסף עם צילום פנורמי

מנהל פורום רפואת שיניים