הלבנת שיניים- סודה לשתייה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/03/2019 | 09:21 | מאת: טל

היי, הבנתי שסודה לשתייה יכולה להלבין את השיניים אך גם יכולה להזיק לשכבה העליונה של השן. רציתי לשאול- מה המינון הנכון של סודה לשתייה שניתן לשים על המברשת שיניים ולצחצח מבלי לפגוע בשיניים? והאם יש עוד אופציות טבעיות להלבנה? תודה רבה :)

סודה לשתיה עלולה לשחוק את האמאייל של השיניים. מומלץ לבצע הלבנה במרפאת השיניים וביעוץ רופא

31/03/2019 | 15:53 | מאת: מור

הלבנת שיניים קוקנט פרו בעלת טכנולוגית ספיחת כתמים טבעית. הפיתרון היחיד והמוכח להלבין מעכשיו את השיניים שלך נחשף, נבדק, והוכח. אבקת coconut pro הוכתרה, לפיתרון מספר 1 כיום להלבנת שיניים היחיד עם התחייבות לתוצאות אמיתיות..! ✓ מאושר על ידי ה-fda העולמי. ✓ 100% חומרים טבעיים- פחם טהור, שמן קוקוס טבעי, קליפות קוקוס, מנטה צמחית. ✓ מלבין שיניים לזמן ממושך. ✓ מסיר אבנית מהשן. ✓ מעלים כתמי קפה וסיגריות. ✓ מרענן נשימה. ✓ שומר על בריאות החניכיים. ✓ משלוח מהיר עד הבית. קישור לרכישה👇 https://t.dingdongaffiliates.co.il/SignalsServer/v?lp=367&affid=0161561809 סרטון הדגמה 👈 https://youtu.be/eqcDKIXAIr4

מנהל פורום רפואת שיניים