כאבים מתחת לכתרים בטוחנות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/03/2019 | 17:05 | מאת: גיל

שלום דוקטור. יש לי גשר של שלושה כתרים בטוחנות, לפני שנתיים וחצי הודבק בדבק זמני עד היום. יש לי כאבים באזור והרופא ניסה להוציא את הכתרים עם המכשיר הנוראי הדופק הזה, אך הכתרים לא יצאו. האם זה הגיוני שהדבק זמני והכתרים לא יוצאים? והאם יש סכנה במכשיר הזה? האם בעייתי להישאר עם דבק זמני? ואם הצילום תקין - האם זה מספיק כדי להניח שהכל בסדר מתחת לכתרים? תודה וסליחה על ריבוי השאלות.

לעיתים, כשהעבודה מאד מדוייקת, קשה מאד לחלוץ את הכתרים מהדבקה זמנית כמובן שיש סכנה שיפגעו המבנים או שהשן תיסדק מצד שני ,היות וזה דבק זמני רצוי בכל חצי שנה לצלם את השיניים ולבדוק שהכל תקין ולנסות לחלוץ בעדינות את הכתרים

מנהל פורום רפואת שיניים