כאבים בחניכיים אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/03/2019 | 11:19 | מאת: מ

שלום, עשו לי שתי עקירות למעלה לפני כחודשיים. בשבוע האחרון החלו לי כאבים משם מהחניכיים. איך זה שכואב פתאום אחרי חודשיים? האם זה בגלל איבוד עצם או ממשהו אחר שקורה בחניכיים אחרי עקירות? יש לציין כי נוצר לי כתם לבן על החניכיים איפה שעקרו והרופא אמר שזאת עצם שנבנית או שתיפלט מעצמה. האם מזה הכאבים? האם העצם נבנה מעצמו בחניכיים אחרי עקירות וזה גורם לכאבים? אחרי העקירות אמרו לי שחסרה לי שם עצם.

יכול להיות שהכתם הלבן מקורו בחתיכת עצם שנשברה בזמן העקירה יש לבצע ביקורת ולראות האם מדובר במשהו קשה (חתיכת עצם) או במשהו רך (נגע כלשהו בחניכיים)

19/03/2019 | 12:58 | מאת: מ

מדובר במשהו קשה, עצם בחניכיים. העקירה היתה בסדר. העצם יצאה רק חודשיים אחרי. איך זה קרה פתאום? איך יודעים אם זה קרה בזמן העקירה אם עברו חודשיים ורק עכשיו יצא? מה עושים עם זה? זה יכול לגרום לכאבים? האם זה יוצא מעצמו? האם ככה נבנית העצם?

זה לעיתים יוצא מעצמו ולעיתים פשוט מוציאים את זה זה לא קשור לבנית עצם צריך פשוט להוציא את זה ולהתעלם מזה

19/03/2019 | 16:32 | מאת: מ

האם זה מה שגורם לכאבים?אם כן אז מוציאים? איך? אם לא מזה הכאבים אז ממה אם עברו חודשיים מהעקירות ולא כאב ועכשיו פתאום כן?

מנהל פורום רפואת שיניים