נפיחות בלסת התחתונה לאחר נטילת אוגמנטין

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/03/2019 | 06:56 | מאת: חן

שלום רב. ביום ראשון התחלתי להרגיש כאבים חלשים בשן הטוחנת התחתונה מצד ימין וקבעתי תור לרופא שיניים לקראת סוף השבוע. ביום שני בלילה קמתי עם כאבי שיניים נוראיים ונפיחות משמעותית באזור הלסת התחתונה. הלכתי בבוקר יום שלישי לרופא שיניים בתור חירום והנ"ל נתן לי אוגמנטין 875 מ"ג ואמר שבעוד היומיים הנפיחות תרד ויהיה ניתן לגשת לרופא ע"מ לטפל בבעיה. לאחר נטילת 2 כדורי אוגמנטין, קמתי בבוקר עם פחות כאבים אבל החמרה של הנפיחות והתפשטות שלה לכיוון האזור שמתחת לסנטר וללסת התחתונה (לא ידוע לי מה שמו של איזור הזה). האם הגיוני שתהיה החמרה בנפיחות לפני הטבה? כמו כן, האם לפני ירידת הנפיחות יהיה ניתן לטפל בי או שאין טעם שבעוד יומיים אלך לרופא שיניים?

לאנטיביוטיקה לוקח זמן להשפיע. אחרי שני כדורים זה מוקדם מידי. בגלל כוח הכובד, הבצקת יורדת נמוך יותר בצואר. זה נורמאלי. ניתן בעוד יומיים לטפל בשן. רפואה שלמה.

13/03/2019 | 12:11 | מאת: חן

תודה רבה על המענה

מנהל פורום רפואת שיניים