דלקת בשן עם כתר שיש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/03/2019 | 00:53 | מאת: שואל שאלה

יש לי שן עם כתר ועם טיפול שורש . שהופיעו בה כאבים לאחרונה לסירוגין ללא נפיחות . צילום שורש הראה דלקת קלה . מה אתה מציע לעשות ?. חיווש טיפול שורש אצל מומחה וכתר אצל הרופא הנוכחי .או שאפשר להמתין עד לנפיחות האיזור ?. האם בהסרת כתר קבוע השן יכולה להסדק אז מה הטעם בכל ההשקעה שגם בחידוש סיכויי ההצלחה פוחתים ?

אם אין בשן סדק, אז בדרך כלל השאיפה היא לחדש את טיפול השורש אצל מומחה ולאחר מכן לבנות כתר חדש, בהסרת הכתר הישן אין כל חשש להיסדקות

מנהל פורום רפואת שיניים