הסרת סתימת אמלגם אמל רופא חבר באיגוד IOAMT

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/03/2019 | 07:30 | מאת: לי

שלום רב בשבוע שעבר הסירו לי 2 סתימות אצלכם בארצות הברית אצל רופא החבר באיגוד ה IOAMT, לאחר ההסרה הסתכלתי בסרטון ביוטיוב של הארגון וראיתי שרופאת השיניים שהסירה לי כלל לא כיסתה אותי באופן מלא (פנים, עיניים, גוף,,), לא בלעתי חומר לפני ההסרה, ורק השתמשו במסיכת חמצן ושואב כזה, האם ההסרה נעשתה בצורה מרושלת ולא בטוחה ? אני מאוד מודאגת כי סמכתי עליהם.

על פי כל ארגוני הבריאות המקובלים אין כל מקום לדאגה

05/03/2019 | 19:45 | מאת: לי

אין כל מקום לדאגה על אף שלא כיסו אותי כלל (ראש, עיניים, גוף) ולא בלעתי את החומר slurry of charcoal?

מנהל פורום רפואת שיניים